Go to Top

Tandlæge Sydhavnen

Vi byder dig hjertelig velkommen til Enghavetandklinik.

Første gang du besøger vores hyggelig klinik, vil du opleve, at du, som patient, altid er i centrum. Vi sætter hjertens gerne tid af til at tale med dig og besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte brænde inde med. Du vil opleve at vores personale altid er imødekommende og tager sig god tid til at lytte til dine bekymringer, spørgsmål og ønsker. Vores job er nemlig at tages os så godt som muligt at vores patienter og deres tænder.

Hos os har hele vores team…
mange års erfaring inden for branchen, og du kan derfor roligt stole på, at dine tænder er i trygge og professionelle hænder. Vi tilbyder en lang række behandlinger – alt fra paradontosebehandling, forebyggende tandbehandlinger, rodbehandlinger m.m.
Hos Enghavetandklinik mener vi, at alle skal have et smil, som de stolt kan vise frem. Desværre er der mange, som ikke bryder sig om at vise deres tænder, fordi de med tiden er blevet misfarvede. Derfor tilbyder vi professionelle kosmetiske tandbehandlinger, sådan at alle vores patienter har muligheden for at få deres hvide og smukke tænder tilbage.
Besøg vores behandlingsoversigt og få et overblik over, hvilke behandlingsformer vi kan tilbyde dig.

Er du bange for tandlægen?
Rigtig mange mennesker frygter at besøge tandlægen. For nogle kan frygten endda vokse sig så stor, at de helt undgår at få tjekket deres tænder. I vores tandklinik ønsker vi, at alle vores patienter skal føle sig trygge både før, under og efter deres tandlægekonsultation. Du vil derfor opleve, at vores klinik, som er placeret tæt ved Enghave Plads, er både hyggeligt og afslappet indrettet. Ved at skabe en rar og rolig stemning skabes de bedste rammer for, at alle vores patienter kan slappe af og føle sig trygge. Derudover tilbyder klinikken de mest effektive og professionelle bedøvelsesmetoder, som sikrer, at du får en smertefri behandling.

Akut tandbehandling
I tilfælde af at du får behov for akut tandbehandling, står vi altid klar til hjælpe i vores åbningstider. Det betyder, at du kan få tid, samme dag du ringer. Det kan eksempelvis dreje sig om en knækket tand eller akut tandpine. Opstår behovet for akut tandlægehjælp uden for klinikkens åbningstider, kan du besøge vores side om akut tandlægehjælp, hvor vi giver råd og vejledning om, hvilke alternative muligheder der er for akut behandling.

I vores åbningstider sidder vores personale altid klar ved telefonen for at kunne hjælpe dig. Ligegyldigt om du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid, skal du derfor ikke tøve med at ringe på tlf.: 33 22 04 35. Vi glæder os til at høre fra dig.