Go to Top

Tandlæge Frederiksberg

Velkommen til din lokale tandlæge som ligger lige på hjørnet af Frederiksberg. Hos Enghavetandklinik tilbyder vi tandbehandlinger af højeste kvalitet, som udføres at et erfarent og professionelt team af tandlæger og klinikassistenter.

Kvalitet der er til at betale
Hos Enghavetandklinik ser vi ingen grund til, at kvalitet skal koste det hvide ud af øjnene. Som patient hos os vil du opleve, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet. Vi laver kun de bedste og mest effektive løsninger til fair priser, som er til at betale. I vores prisoversigt har du mulighed for at danne et overblik over priserne på vores forskellige behandlingstilbud.

Kunden i centrum
Som patient hos os er det dig, der er i centrum, og du vil opleve, at vi altid lytter på dine ønsker og behov. Vi tilbyder naturligvis altid vores professionelle vejledning og ekspertise, sådan at du kan være sikker på, at du får den behandling, som bedst opfylder dine behov. I sidste ende er det dog altid patienten, som vælger, hvilken behandlingsmetode de foretrækker.

Tandlægeskræk
Rigtig mange mennesker lider af tandlægeskræk, og undgår derfor at få deres tænder tjekket regelmæssigt af tandlægen. Dette ender desværre ofte ud i alt for dyre tandlægeregninger samt omfangsrige tandbehandlinger, som ellers ikke ville have været nødvendige. Hos Enghavetandklinik går vi højt op i, at vores patienter skal have en god tandlægeoplevelse, og vi tilbyder derfor smertefri tandbehandlinger til alle.

Vores forskellige behandlinger
Ligeså forskellige som patienters tænder kan være, ligeså forskellige tandbehandlinger kan der være behov for. Derfor tilbyder vi en bred vifte af forskellige tandbehandlinger, sådan at vi har mulighed for at hjælpe dig med lige netop dine tandproblemer. Det betyder, at lige meget om du blot skal have foretaget et regelmæssigt tandeftersyn, eller om du skal gennemgå en større behandling, såsom paradontosebehandling, står vi klar til at hjælpe. Er du i tvivl om, hvorvidt vi tilbyder den behandling, som har behov for, kan du altid besøge vores oversigt over tandbehandlinger.

Vores klinik ligger placeret centralt på Vesterbro – med andre ord kun en kort cykeltur fra dig. Foretrækker du at tage offentlig transport, stopper både bus 3A, 10 og 14 lige ved klinikken. Ring allerede i dag på tlf.: 33 22 04 35 og bestil din næste tandlægetid. På vores side over kontaktinformation finder du desuden vores åbningstider. Besøg siden og se hvilken dag, der passer dig bedst.